Ambachtelijke bakkers aan het werk
Van maart tot en met oktober kan je 1 zondag per maand komen kijken. Je kan de bakkersploeg vinden in het bakhuis, volg gewoon je neus. De ambachtelijk gebakken broden zijn ter plaatse te koop
Van maart tot oktober
Volgende bakdag
Zondag 23 maart 2025
Vanaf 12u kan je op de boerderij terecht voor heerlijk ambachtelijk brood. Volg je neus naar het bakhuis en zie hoe onze bakkers deze lekkernij uit hun houtoven toveren. Ontdek het met je eigen ogen, stel zoveel vragen als je wil én vooral PROEF want ambacht smaakt!
Volg je neus
Ambachtelijke bakkers aan het werk
Van maart tot en met oktober kan je eens per maand op zondag komen genieten van onze ambachtelijk gebakken broden. Heel de omgeving ruikt dan naar de bakkerij. In het bakhuis met zijn traditionele bakoven bereiden de bakkers op Mikerf de lekkerste broden:
- rozijnenbrood,
- grof brood,
- vlechtbrood,
- piotten
Vuur al je vragen af op onze bakkers en kom alles te weten over de bakkersstiel. Vanaf 12u toveren we onze eerste ambachtelijke broodjes uit de houtoven.
Alle data voor 2025
Noteer het alvast in je agenda
Zondagen in 2025
- 23 maart
- 27 april
- 18 mei - Schaapscheerfeest
- 22 juni
- 27 juli
- 24 augustus
- 21 september - Oogstfeest - appelflappen
- 28 september
- 19 oktober